“Psikolojik Danışmada Yapılandırma Süreci” Konferansı Düzenlendi

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ) RPD Kulübü’nün düzenlemiş olduğu Prof. Dr. Zafer Gökçakan katılım gösterdiği KISBÜ 3. Sınıf Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü ve 3. Sınıf Psikoloji Bölümü öğrencilerine yönelik, “Psikolojik Danışmada Yapılandırma Süreci” konulu eğitim KISBÜ Konferans Salonu’nda verildi.

Öğrencilere psikolojik danışma başlangıcında yapılan yapılandırma sürecini adım adım anlatan Prof. Dr. Gökçakan, yapılandırma sürecini uygulamalı olarak gösterdi.

Prof. Dr. Gökçakan, Psikolojik Danışmaların ve Psikologların beraberce çalışıp birbirlerini desteklemeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Gökçakan’a katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür plaketini KISBÜ Psikoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ece Emre Müezzin takdim etti.