KISBÜ’DE TÜBİTAK PROJE YAZMA SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’nin düzenlediği, Hacettepe Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı ve ESKİ TÜBİTAK SOBAG Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Demir’in katılımıyla “TÜBİTAK Proje Yazma Semineri” etkinliği KISBÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminerde şu konular ele alındı:

Proje nasıl yazılır? Proje yazılırken nelere dikkat edilmesi gerekmektedir? Proje yazma aşamaları, TÜBİTAK Proje değerlendirme aşamaları ve Revize Projelerin hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar ele alındı.

Program sonunda Prof. Dr. Nurettin Demir’e Teşekkür plaketi, Teşekkür Belgesi ve KISBÜ Yayımları takdim edildi.
Programa katkılarından dolayı Prof. Dr. Nurettin Demir’e teşekkür plaketini KISBÜ Türkçe Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Habib Derzinevesi takdim etti.

Yoğun bir katılımın olduğu seminer sonunda katılımcılara KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Sertifika takdimi için isim listesi alınarak ilerleyen günlerde katılımcılara sertfikaların takdimi gerçekleştirilecek.