Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı(KTBK) Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, Tümgeneral Yılmaz Yıldırım’ın üniversite kampüsünü ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ve onur duyduklarını dile getirirken, Türk askerinin adada Kıbrıs Türk’ünün güvenliği için önemine vurgu yaptı.

KISBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, ziyaret sebebiyle KTBK Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım’a üniversite yayınlarından kitapları takdim etti. Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ise KTBK’ya ait ziyaret anısı plaketini KISBÜ Rektörü Prof. Dr. TÜmer’e sunarken çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir’de hazır bulundu.

Prof. Dr. Mustafa Tümer üniversite ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.