Hukuk Fakültesi Ücretsiz Legal Yayıncılık Veri Tabanı Erişim

Değerli Hukuk Fakültesi Akademisyen ve Öğrencilerimiz;

Legal Yayıncılık(Hukuk) Yayınlarına ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Online kütüphanenin arama özelliği sayesinde araştırmalarınızı hızlı ve kolayca yapabilir, sınırsız çıktı hakkınız dolayısıyla derslerinizde kaynak metin olarak kullanabilir, öğrencileriniz arasında dağıtımını kolayca mümkün kılabilirsiniz.

Legal Online Veri Tabanı
22.000’den fazla makaleye,
700 cilt dergiye,
400’e yakın kitaba,
“Legalbank” elektronik hukuk bankası içeriğinde yer alan milyonlarca Kanun, KHK, Cumhurbaşkanı Kararnamesi, Uluslararası Sözleşme, Tüzük, Bakanlar Kurulu Kararı, Cumhurbaşkanı Kararı, Yönetmelik, Tebliğ, vb. mevzuat belgesine, Yüksek Mahkeme Kararlarına (Yargıtay, Danıştay, Bölge Adliye Mahkemesi, Bölge İdare Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay vb.), Dilekçe ve Belge örneklerine, Makalelere,
71 konu başlığı altında düzenlenen mevzuat ve içtihat paketleri ile uzmanlık alanlarına göre ayrılmış içeriğe, tek tıkla ve pratik bir şekilde erişim imkanı sunuyoruz.
Akıllı arama motoru,

Birbiriyle ilişkilendirilmiş kanun maddesinden ilgili yüksek mahkeme kararı, dava dilekçesi örneği, mevzuat ve makalelere tek tıkla erişim imkânı,
Her an güncellenen içeriğe ana sayfa üzerinden kolaylıkla ulaşabilme,
Kitap ve dergilerde ayda 50 sayfa kopyalama ve sınırsız çıktı alabilme,
Dilekçe ve belgeleri Word dosyası olarak kaydedebilme, özellikleri ile araştırmalarınızı zaman kaybetmeden hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Kitap ve Dergilere erişim için: www.legal.com.tr
Legalbank İçtihat ve Mevzuat Programına erişim için: www.legalbank.net

ERİŞİM İÇİN:

Üniversitemizin ağı üzerinden giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır.

http://library.kisbu.edu.tr/yordambt/yordam.php  adresinden “Oturum Aç” bölümünden kullanıcı adı ve şifrenizi girerek giriş yapınız.

Daha sonra Kütüphane sekmesinden Elektronik Kaynaklar‘a tıklayınız.

Çıkan menüden Legal Yayıncılık(Hukuk) sekmesine tıklayınız.  Açılan web sitesinden aramalarınızı gerçekleştirebilir.

Ücretsiz bir şekilde verilere ulaşabilirsiniz.