Social and Cultural Activities Centre

Merkez Müdürü
servet.yalcinkaya@kisbu.edu.tr

Merkez Faaliyetleri

Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Birimi Üniversitemizin öğrencileri ve bölge halkına yönelik çeşitli sosyal aktiviteler organize etmektedir. Öğrencilerimizin boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmeleri için çeşitli imkânlar sağlayan Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Birimi, öğrencilerimizin aktif, yaratıcı, sosyal ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine katkı vermeyi amaç edinmiştir. Bu doğrultuda Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesinde eğitim görmekte olan öğrenciler için yıl boyunca konserler, konferanslar, gezi ve kamp aktiviteleri, çeşitli spor turnuvaları, sergiler ve festivaller organize edilmektedir.

Belge ve Dilekçeler

Yaklaşan Etkinlikler

No event found!
Load More