İngilizce Hazırlık Okulu

Üniversitemizin İngilizce hazırlık bölümü, AB standartlarında eğitim veren bir bölümdür.  İngilizce hazırlık okulumuzda, dilde yeterlilik seviyesini ölçmek için uluslararası bağlamda tanınmış bir standart  olan ve Avrupa çapında geniş ölçüde kabul edilen “Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR)” uygulanır. Şu an, EF SET başlangıçtan yeterlilik seviyesine kadar tüm seviyeleri CEFR'ye uygun olarak ölçebilen tek standart İngilizce sınavıdır. Diğer standart İngilizce sınavları bazı yeterlilik seviyelerini ölçebilir ama tam CEFR kapsamını ölçemez. Bu bağlamda, güçlü bir öğretim kadrosu ve nitelikli bir çerçeve programı (CEFR) ile AB standartlarına uygun bir dil eğitimi vermekteyiz.

Yrd.Doç.Dr. Zeki AKÇAM

KISBÜ Yabancı Diller Okulu Müdürü (V)

Director’s Message

English Preparatory School

The CSSU English Preparatory School has EU standards to provide a broad education of high quality. In the English Preparatory School, target language instruction is planned carefully and the course levels are determined according to the Common European Frameworkof Reference (CEFR) which is a standard known in the international domains to measure language proficiency level and widely accepted throughout Europe. Now, EF SET is the only standard English test that can measure all levels from beginner level to advanced level in accordance with CEFR. The other English exams can measure some levels of proficiency but cannot take them all up comprehensively; in this regard, we provide a language teaching program in accordance with EU standards through a great teaching staff and the Common European Framework of Reference (CEFR).

Asst. Assoc. Dr. Zeki Akçam

Director of the School of Foreign Languages