Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi bünyesinde kurulan Sürekli Eğitim Merkezi’nin (KISBÜSEM) ilk çalıştayı akademik kadronun katılımıyla KISBÜ Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer; KISBÜSEM tarafından yapılacak olan eğitimlerin ve programların değerli olduğunu ve zengin akademik kadronun desteğiyle kaliteli eğitim ve programların yapılacağını vurguladı.

KISBÜSEM Müdürü Prof. Dr. Ömer Kara; merkezin kuruluşu ile ilgili bilgi verdikten sonra merkezin misyonu, vizyonu ve amacını açıkladı. Merkezin temel iki kategoride eğitim ve programlar yapacağını; birinci kategorinin üniversite bünyesindeki akademisyen, idari personel ve öğrencilere yönelik; ikinci kategori ise üniversite dışında ulusal ve uluslararası düzeyde kamu ve özel sektörde ihtiyaç duyulan eğitim ve programlardan oluşacağına vurgu yaptı.

Çalıştayın devamında KISBÜSEM Müdür Yardımcıları Yrd..Doç. Dr. Ömer Gökel ve Yrd..Doç. Dr. Ece Müezzin Sürekli Eğitim Merkezlerinin düzenlendiği eğitim faaliyetlerinin yararlarından bahsederek tecrübelerini aktardılar.

Çalıştay akademik personellerden KISBÜSEM bünyesinde yapılması istenen ya da ihtiyaç duyulan eğitim ve program türlerine ilişkin görüş ve öneri alınarak son buldu.