Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ) Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi(PARGEM)’in, Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü ve Lefkoşa Akademisi’nin katkılarıyla düzenlediği “Okul Liderliği Sertifika Programı” tamamlandı.

Lefkoşa Akademisi’nde 1 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında verilen eğitimin sonunda, programa katılan öğretmenlere, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Kampüsü’nde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Okul Liderliği Sertifika Programı ile programa katılan öğretmenlerin değişim ve gelişime liderlik yapabilecek bir öğretmen adayı, demokratik ve rekabetçi ortama hazır bir eğitmen, liderlik ve yönetim becerisine sahip, iletişimi etkin ve güçlü kullanabilen bir birey olması yönünde desteklenmesi hedefleniyor.