KISBÜ’den, Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı’ya Nezaket Ziyareti

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, KISBÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Mehmet Köksal, KISBÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Üzeltürk ve Prof. Dr. Ergün Özsunay, Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Hasan Esendağlı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Görüşmede Kıbrıs Türk Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyarette fikir alışverişinde bulunulup Üniversitenin kuruluşundan itibaren yürüttüğü faaliyetler ve topluma yönelik yapılan katkılar aktarıldı.

Alanında uluslararası sayısız çalışmaları olan Prof. Dr. Ergün Özsunay ise Hukuk alanında dünyadaki yeni gelişmeleri aktarıp Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için yapılabilecek faaliyetlerden bahsetti.

Görüşme Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer’in üniversite yayınlarından Kıbrıs Masalları ve Kıbrıs Türk Edebiyatı çalışması kitaplarını takdim ile sonlandı.