KISBÜ İHDEK Kulübü’nün düzenlediği “Yeryüzü Notları” Konferansı Gazeteci-Yazar Adem Özköse’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Özköse, Dünya’da gezdiği coğrafyalar ile ilgili hatıralarını KISBÜ öğrencileriyle paylaştı.

Dünya’yı ve insanları anlamak için gezmek ve yeni yerler görmek gerektiğini vurgulayan Özköse, her coğrafyada farklı deneyimler kazandığını belirtti.

Mazlum coğrafyalarda yaşanan zulmün son bulması için neler yapılması gerektiği, coğrafyanın bugünkü hali ve izlenimlerini de konferans boyunca dinleyicilere aktardı.

Farklı coğrafyalara yönelik öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevaplayan Özköse’ye katımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi KISBÜ İHDEK Kulübü üyeleri tarafından takdim edildi.