KISBÜ 2019 Burs ve Yerleştirme Sınavı Sonuçları

KISBÜ 2019 Burs ve Yerleştirme Sınavı sonuçları ektedir.

KISBÜ-Burs-Sınavı-Sonuçları

2018-2019 KKTC Uyruklu ve KKTC Kontenjanı İle Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

KISBÜ’ye KKTC kontenjanı ile kayıt yaptırma hakkını elde eden öğrenciler aşağıdaki belgelerle Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne  ÖSYM’nin belirlediği TC uyruklu öğrenciler ile ayni kayıt tarihleri içerisinde ( 19-23 Ağustos 2019 tarihlerinde) şahsen başvurup kayıtlarını yaptırabilirler.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler
KISBÜ Giriş sınavına katılan ve yerleşme hakkı kazanan öğrenciler ;
Lise diplomasının aslı ve bu belgenin 2 adet fotokopisi,

TC veya Yabancı uyruklu öğrencilerin Lisenin tüm sınıflarını kesintisiz olarak KKTC de tamaladıklarına dair mezun oldukları Liseden alacakları belge ve 2 adet fotokopisiNüfus cüzdanının 1 adet sureti veya fotokopisi,

6 adet biyometrik vesikalık resim,

29 yaşından büyük erkek adayların askerlikle ilişkilerinin olmadığına dair belge. (AskerlikDurum Belgesi)

KKTC İkametgah Belgesi

Dönemlik eğitim harcının tümünün veya ilk taksitin Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi banka hesabına yatırıldığına ilişkin banka dekontu.Kayıt ve eğitim ücreti peşin olarak 1800₺ dir.

Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi, HIV, Hepatit B ve Hepatit C) ve 1 adet fotokopisi(Sağlık Raporunun, KKTC Devlet hastanesi veya TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü ihtisas veya üniversite hastanelerinden alınması gerekmektedir.)