Kıbrıs’ın Tek Özgün Vakıf Üniversitesi Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde Yüksek Lisans Kayıtları Devam Ediyor.

Kıbrıs’ın Tek Özgün Vakıf Üniversitesi Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde Yüksek Lisans Kayıtları Devam Ediyor.

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ), Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ve Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı 4 yüksek lisans programında 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi kayıtları devam ediyor.

Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisans Programı, Özel Hukuk Tezli Yüksek Lisans Programı, Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı ve Temel İslam Bilimleri Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na öğrenci kabulü gerçekleştirilecek.

Yüksek lisans programlarına 15 Eylül 2019 tarihine kadar online kayıtlar devam edecek. Online kayıtlar ve burs kayıtları www.kisbu.edu.tr/lisansustu adresinden yapabilirler. 16-17 Eylül tarihleri arasında mülakatlar KISBÜ Haspolat Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecektir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yer alan 4 yüksek lisans programına güz dönemi için kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler daha detaylı bilgiyi www.kisbu.edu.tr/lisansustu web sayfasından, grad@kisbu.edu.tr mail adresinden veya  +90 (392)  233 55 22/137 no’lu telefondan alabilirler.

Online Başvuru İçin Tıklayın

Burs Başvurusu İçin Tıklayın