Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, Polis Genel Müdürü(PGM) Süleyman Manavoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi faaliyetleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Tümer, KISBÜ’nün yayınlarından olan Kıbrıs Türk Edebiyatı ve Edebiyatçıları, Kıbrıs Masalları gibi önemli yayınlar başta olmak üzere eserler hakkında bilgi vererek Manavoğlu’na KISBÜ yayınlarını takdim etti.

Ayrıca KISBÜ anı plaketini takdim eden Prof. Dr. Tümer, çalışmalarında başarılar dileyerek, KISBÜ olarak PGM’nin yapacağı tüm sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Manavoğlu’da nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, KISBÜ gibi üniversitelerimiz ile yapılacak olan ortak sosyal sorumluluk projelerinin toplum yararına önemli katkı sunacağını belirtti.