Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, 2019-2020 akademik yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Prof. Tümer mesajında, başarı yolculuğunda yeni hedeflere ulaşmanın arzu ve tutkusuyla yeni akademik yılına, güçlenen yeni akademik kadroyla girmenin sevinci ve heyecanı içinde olduklarını belirtti.

Kıbrıs’ın Tek Özgün Vakıf Üniversitesi sloganıyla birçok programda burs imkanları sunduklarını ve %88.6 burs oranıyla en yüksek burs oranına sahip KKTC Üniversitesi olduklarını kaydetti.

Geçtiğimiz yıl üniversitenin ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşayan üniversitemiz bu yıl da açılan 4 yüksek lisans programıyla mezun öğrencilerimizin akademik alanda ilerlemeleri için önemli bir çalışmaya imza attıklarını sözlerine ekledi.

Prof. Tümer, yeni akademik yılı mesajında sözlerine şu şekilde devam etti:

“Bundan sonra kuruluş aşamasında karşılaşılan sorunlardan ders alarak kaliteli eğitime ve başarıya yoğunlaşacağız.
Üniversitemizin tüm öğretim üyeleri, idari personeli ve çalışanları ile kararlılıkla, azimle çalışacağız.

Tüm emek verenlere huzurlu, verimli ve başarılı bir öğretim yılı temennisiyle sağlık ve esenlikler diliyorum. Üniversitemiz ailesine yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyoruz.
Bütün öğrencilerimizin yeni öğretim yılının hayırlı ve başarılı geçmesini diliyorum.”