Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı’yı ziyaret gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Tümer ve Prof. Dr. Dağlı, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kısa sürede Sosyal Bilimler alanında adından çokça söz ettiren KISBÜ ile işbirliğinin devam edeceğine vurgu yapan Prof. Dr. Dağlı, KKTC’nin gelişmesinde ve Dünya’ya açılmasında üniversitelere büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Prof. Dr. Tümer; SANKO Üniversitesi gibi önemli üniversitelerle yapılan işbirliğinin üniversiteyi daha ileriye taşıyacağına inandığını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Dağlı, Prof. Dr. Tümer’e bir armağan takdim etti.

Prof. Dr. Tümer ise ziyaret hatırası olarak KISBÜ anı plaketini, Prof. Dr. Dağlı’ya takdim etti.

Ziyarette ayrıca, SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter ile Dr. Yusuf Ziya Yıldırım hazır bulundu.