Bilim Kurulu:

Prof.Dr. Abdülkerim Özaydın, İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü, Emekli Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yunus Koç, Hacettepe Üniversitesi, Türkiyat Araştırmaları Enstitü Müdürü.

Prof.Dr.Fabio L. Grassi, Apienza Üniversitesi – Roma Tarih Antropoloji Dinler Sanatları Scenical Bilimler Bölümü. Prof.Dr. Muharrem Kesik, İstanbul Üniversitesi, Tarih Bölümü.

Prof.Dr. Kadırali Konkobayev, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi, Bişkek / Kırgızistan.

Doç.Dr. Vasif Qafarov, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi Tarih Enstitüsü, Bakü/Azerbaycan.

Doç.Dr. Elnur Ağayev, Lefke Avrupa Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü, Öğretim Üyesi

Yrd.Doç.Dr. Qıyas Şükürov, Bozok Üniversitesi, Tarih Bölümü, Öğretim Üyesi.

Dr.Veruschka Wagner, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Üniversitat Bonn, Doğu ve Asya Bilimler Enstitüsü.

Dr.Aziz Şakir, Sofya Üniversitesi.