GAZİMAĞUSA BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER, KISBÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA TÜMER’E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi(KISBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Tümer’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette KISBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir ve KISBÜ Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hikmet Atan’da hazır bulundu.

Ziyarette iki kurum arasında yapılacak işbirlikleri ele alındı.

Aile içi eğitimler, gençlerin gelişimine yönelik çok yönlü merkez kurulması ve eğitimlerin desteklenmesi, araştırılması gereken konuların saha taramasının yapılıp sonuçlarından yola çıkarak yeni projeler ortaya koyulması ve sosyal hayatın gelişmesinde işbirliği konuları ele alınan konular arasındaydı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mustafa Tümer, Kıbrıs’ın sosyal bilimler alanında gelişen üniversitesi olarak önemli kurumlar ile yapılacak olan işbirliklerini önemsediklerini ve yapılacak projelere idari ve akademik kadrolarıyla destek vereceklerini belirtti.

İsmail Arter ise üniversitelerin bilimsel yaklaşımla topluma faydalı işlere destek vermesinin kurumları için önemli olduğunu vurgulayarak, yapılacak işbirliği projelerinin topluma hayırlı olmasını temenni etti.