2019-2020 Kayıt İşlemleri Hakkında

Kayıt İşlemleri :
Üniversite kayıtları 19-23.08.2019 tarihleri arasında K.K.T.C Üniversite kampüsümüzde ve Ankara ile İstanbul kayıt ofislerimizde gerçekleştirilecektir.

Kayıtlar şahsen veya noter vekaletnamesi ile vekilen de yapılabilir. Kayıtlarda eksik belgesi mevcut olan öğrenciler (Pasaport fotokopisi/ sağlık raporu gibi ) belgelerini eksik belge formu doldurarak en geç bir ay içerisinde teslim etmek zorundadır.

19-23 ağustos Kayıt tarihleri içerisinde kampüse gelecek olan öğrenci veya öğrenci vekillerimiz KKTC Ercan havalimanında kendilerini bekleyen ve sabah 09.00-17.00 saatleri içerisinde hizmet verecek olan ( 0548 850 99 40/ 41 Ercan havalimanı karşılama servis irtibat numaraları ) Ücretsiz Servislerimiz ile birlikte kayıt için Kampüsümüze getirileceklerdir.

19-23.08.2019 kayıt tarihleri sona erdiği taktirde kayıtlarını yaptırmayan öğrenciler ek kayıt kontenjanları nedeni ile kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Ankara Kayıt ofisi : Ankara Sosyal Bilimler Üniveristesi / Ankara
Furkan Buğra Sevinç
05550711742.

İstanbul Kayıt Ofisi : TİDEF Merkez ofis İletişim No :0545 687 03 78 Furkan SATIR.

2019-2020 eğitim döneminde kayıt için gerekli olan belgeler aşağıda yer almaktadır.

Kayıtlar için zorunlu belgeler :

1. Lise Diplomasının aslı veya Lise çıkış Belgesinin aslı ve 2 adet fotokopisi
2. YKS sonuç belgesi ve 2 adet fotokopisi
3.Yıllık eğitim harcının tümünün veya ilk taksitinin Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi banka hesabına yatırıldığına ilişkin banka dekontu.( Kayıt ücreti Peşin, Eğitim Ücreti 1.ve 2. Dönem başlarında toplam 2 taksit olmak üzere ödenebilir) Kayıtlarda imzalanacak olan öğrenim ücreti taahhütnamesi için 1 kefil gerekmektedir.
4. Nüfus cüzdanının 1 adet fotokopisi
5. 29 yaşından büyük erkek adayların askerlikle ilişkilerinin olmadığına dair belge. (Askerlik Durum Belgesi)
6. 2000 yılı ve öncesi doğumlu erkek öğrenciler için ilgili askerlik şubelerinden alacakları; bir fakülte yada yüksek okula kayıt olmasında hiçbir sakınca olmadığına dair Askerlik durum Belgesi
7. İkametgah Belgesi

Kayıtlardan en geç 1 ay sonra getirilebilecek zorunlu belgeler hk.

· Pasaport Fotokopisi ( Resimli ön yüzü)

· Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi, HIV, Hepatit B ve Hepatit C tetkik sonuçları) ve 2 adet fotokopisi
· (Sağlık Raporunun, TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü ihtisas veya üniversite hastanelerinden alınması ve tüm kan değerlerinin içeriğinde yazılı sonuçlarının yer alması gerekmektedir.)