2019-2020 DGS Kayıt Tarihleri

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı DGS Kayıt Tarihleri

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda DGS ile KISBÜ’ye kayıt yaptırma hakkını elde eden öğrencilerimiz aşağıdaki belgelerle Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne  ÖSYM’nin belirlediği 9-13 Eylül 2019 kayıt tarihleri içerisinde şahsen veya Noter Vekaleti ile bir vekilleri tarafından başvurup kayıtlarını yaptırabilirler.

DGS ile Kayıt için Gerekli Belgeler

• 2019 DGS sonuç belgesinin internet çıktısı ve 2 adet fotokopisi
  • Ön lisans diplomasının aslı ve bu belgenin 2 adet fotokopisi,
  • Orjinal Transkript (Not Dökümü).
  • Nüfus cüzdanının 1 adet sureti veya fotokopisi (Erkek öğrenciler için 2 adet fotokopi),
  • 6 adet vesikalık resim,
  • Erkek adayların askerlikle ilişkilerinin olmadığına dair belge. (Askerlik Durum Belgesi) (1998 ve öncesi doğumlular için).
  • İkametgah Belgesi
  • Dönemlik eğitim harcının tümünün veya ilk taksitin Kıbrıs Sosyal bilimler Üniversitesi banka hesabına yatırıldığına ilişkin banka dekontu. .( Kayıt ücreti Peşin, Eğitim Ücreti 1.ve 2. Dönem başlarında toplam 2 taksit olmak üzere ödenebilir) Kayıtlarda imzalanacak olan öğrenim ücreti taahütnağmesi için 1 kefil gerekmektedir.

• Sağlık Raporu(Akciğer Grafisi, HIV, Hepatit B ve Hepatit C tetkik sonuçları) ve 2 adet fotokopisi
  • (Sağlık Raporunun, TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü ihtisas veya üniversite

hastanelerinden alınması gerekmektedir.)

·           Türk Lirası Hesabı
Banka Adı: T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
Şube Adı : KKTC Gönyeli Şubesi
Hesap Adı: Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi
Hesap Cinsi : TL
Şube Kodu : 2102
Hesap No: 73117545-5004
IBAN No: TR14 0001 0021 0273 1175 4550 04

• Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi, HIV, Hepatit B, Hepatit C ve PPR Tetkik sonuçları) ve 2 adet fotokopisi ( Sağlık Raporunun, TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü ihtisas veya üniversite hastanelerinden alınması gerekmektedir.)

Not: ​​

• Lise diploması hazırlanmamış ise öğrencinin lise çıkış belgesi’nin aslı ve 2 adet fotokopisi kabul edilecektir.