2019- 2020 Akademik Yılı Lisansüstü Öğrencilerine Ait Akademik Yılı Ders Başı Ücretler

2019- 2020  Akademik Yılı Lisansüstü Öğrencilerine Ait Akademik Yılı Ders Başı Ücretler

TEZLİ PROGRAM   TEZSİZ PROGRAM
KKTC/TC   KKTC/TC
KDV DAHİL   KDV DAHİL

Ders Ücreti +Ders Sayısı 2.000,00TL   2.000,00TL
Tez Ücreti 4.000,00 TL
Dönem Projesi (İlk kayıt)   2.000,00 TL
Dönem Projesi (İkinci kayıt)   2.000,00 TL
Seminer (İkinci Kayıt) 1.000,00 TL

TEMEL İSLAM BİLİMLERİ ANA BİLİM DALI KKTC / TC
TEZLİ PROGRAM TEZSİZ PROGRAM
KDV DAHİL KDV DAHİL
Ders Ücreti 1.200,00 TL 1.200,00 TL
Tez Ücreti 2.400,00 TL
Dönem Projesi (İlk kayıt) 1.200,00 TL
Dönem Projesi (İkinci kayıt) 1.200,00 TL
Seminer (İkinci Kayıt) 600,00 TL

Öğrenim ücretlerine fonlar (sağlık sigortası, sosyal aktivite gibi) dahildir. Her dönem ödenmesi gereken fon ücreti aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Önemli Notlar:

1. Tabloda verilen ücretler, 2019-2020 Akademik Yılı Kayıt Yapacak Öğrenciler için geçerlidir.
  2. Öğrenim ücretlerine fonlar (sağlık sigortası, sosyal aktivite, kayıt ücreti gibi) dahil değildir. Her dönem ödenmesi gereken kayıt ücreti aşağıdaki tabloda verilmiştir.
  3. İlk kayıt sırasında yeni öğrencilerden min. iki ders ve kayıt ücreti tahsil edilmektedir. İki dersin üzerinde ders kaydı yapılması durumunda geriye kalan derslerin ücretleri üniversitenin belirlediği tarihe kadar ödenmelidir. İki dersten daha az derse kayıt yaptıran öğrencilerin parası daha sonraki ders kayıtlarında kullanılmak üzere öğrenci hesabında tutulmaktadır.
  4. Her öğrenci, akademik ve finansal bilgilerini öğrenci portalı (http://obs.kisbu.edu.tr) üzerinden düzenli olarak kontrol etmelidir.
  5. Ders kaydı dönemlik olduğundan dolayı her dönem kayıt yenilenmelidir.
  6. Dönem ücreti hesaplaması: ders sayısı x ders başına ücret +Seminer+ tez ücreti (Tezli programlarda ve kayıt yapılmış ise) +dönem projesi(Tezsiz programlarda ve kayıt yapılmışsa)+kayıt ücreti
  7. İlahiyat Anabilim dalında yüksek lisans yapacak olan Din İşleri ve Elçilik çalışanlarına indirim verilecektir. Yapılacak olan indirim miktarı kayıt döneminde belirlenecektir.
  8. Tüm KKTC/TC uyruklu öğrencilere, anlaşmalı kurum mensubu olanlara ve/veya %20 indirim uygulanacaktır.
  1. Başarı bursu verilecektir.

KAYIT ÜCRETİ KKTC / TC YABANCI
500 TL 100 USD